Op zoek naar een goede goedkope rijschool in IJsselstein

Snel je rijbewijs halen en rijschool IJsselstein gezocht? Dan ben je bij rijschool Vlam aan het juiste adres! Veel klanten zijn bij ons al tevreden geslaagd voor hun rijbewijs. De rijschool is erg populair bij jongeren in de omgeving van IJsselstein. Dit komt omdat de rijschool IJsselstein super flexibel is en absoluut goed betaalbaar. Rijschool Vlam, de rijschool met verstand van zaken!! Je kunt bij ons tegen scherpe tarieven rijles volgen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Wil jij graag garantie voor het behalen van je rijbewijs ? Dan is het examengarantie misschien iets voor jou! Je kunt ook pakketten van 10, 20, 30 of 40 uur afnemen. Je bent met deze pakketten goedkoper uit dan dat je telkens losse rijles afneemt. Losse rijlessen kost maar 40,-euro! Dat is aanzienlijk goedkoper dan bij andere rijscholen IJsselstein. Wij horen tot BOVAG rijscholen IJsselstein.

 

Jouw 1e rijles bij rijschool IJsselstein is gratis!

 

Jawel je leest het goed! Bij Vlam is jouw 1e rijles helemaal gratis! Wij snappen dat jij graag bij een rijschool IJsselstein rijles wilt volgen waar je op je gemak zit en waar je een goed gevoel bij hebt. Autorijschool IJsselstein is gespecialiseerd in het opleiden/ begeleiden van mensen met rijangst en of faalangst. Juist daarom kan je geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met gratis proefles. Tijdens deze 1e autorijles heb je de gelegenheid om alle vragen die je hebt te stellen aan de instructeur. Natuurlijk kan je ook voorkeuren en wensen bespreken zodat de instructeur een schema voor je kunt maken als je rijles wilt volgen bij onze autorijschool. Een ander voordeel van deze 1e autorijles is dat de instructeur een goed beeld van jouw huidige rijervaring krijgt. Zo kan de instructeur dus een inschatting maken van het te verwachten aantal benodigde rijles uren voor het behalen van jouw rijbewijs.

 

Voordelen van rijschool  IJsselstein

• De kwaliteit en wensen van de leerling staan voorop.
• Je bepaalt zelf het tempo van je rijles.
• Rijlessen van goed opgeleide en professionele instructeurs.
• Wij halen je op en brengen je weer terug bij je huis of werk.
• De rijles worden gegeven in het gebied waar je praktijkexamen zal worden afgenomen.
• Doordeweeks ‘s avonds rijlessen.
• Spoedcursus/Examengarantie.
• Wij begeleiden je van A tot Z.
• Betalen in termijnen zonder rente / extra kosten.

 

Vragen? Heeft u vragen voor ons? Kijk dan eens op deze pagina. Daar staan de meest gestelde vragen opgesteld. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan ons e-mail via deze pagina.


Bel mij terug

Uw naam:

Uw email:

Telefoonnummer:

Volg ons op Facebook

Neem contact met ons

Rijschool Vlam

Willem van Noortstraat 46
3514GG UTRECHT
+31 6 13568060